• MAISTO PRODUKTŲ LAIKYMAS
  • Diana Gudavičiūtė
  • Technologijos mokslai
  •  
  • 2010 m.
  • 64 psl.
  • ISBN 978-9955-20-501-2
  • Knyga minkštu viršeliu
  • 14x20 cm
  •  
  • Mokymo priemonėje,,Maisto produktų laikymas. I dalis. Konservavimas šalčiu“ aprašomi procesai, vykstantys maisto produktuose, jų laikymo sąlygos, nagrinėjami pagrindiniai ir nauji maisto produktų šaldymo būdai. Kaip mokymo priemonė ir informacijos šaltinis leidinys pirmiausia skiriamas Vilniaus pedagoginio universiteto technologijų edukologijos specialybės studentams, taip pat visiems, kurie domisi maisto produktų šaldymu.
  •  
  • Turinys
  •  

Įveskite ieškomą žodį


Copyright (c), 2007 - 2013 LEU Leidykla